Second Day in Ocean- Hellas Azores 2014
Second Day in Ocean

Ευχαριστούμε τους χορηγούς για την βοήθειά τους

Suzuki Marine
Για την αποστολή μας αυτή η Νικ. Ι. Θεοχαράκης μάς παραχώρησε δύο νέους κινητήρες DF300AP Suzuki, στους οποίους έχουν γίνει πολύ σημαντικές και τεχνολογικά αξιοσημείωτες παρεμβάσεις.

 

Top Line
Για την αποστολή μας αυτή η Topline μας παραχώρησε το Corsair 33, ένα 10μετρο φουσκωτό με αξιοζήλευτες επιδόσεις και άριστη ποιότητα κατασκευής.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1991. Έχει ως αντικείμενο τη μελέτη και σχεδίαση σκαφών και την διαρκή έρευνα και βελτίωση προτύπων κατά κανόνα μοντέλων. Έμφαση έχει δοθεί στην εργονομία και καλαισθησία του καταστρώματος, αλλά πολύ περισσότερο στη σχεδίαση των γαστρών της ώστε αυτές να διασφαλίζουν το μέγιστο βαθμό ασφάλειας, αντοχής, σταθερότητας, απόσβεσης κραδασμών, στεγνής πλεύσης, υψηλές επιδόσεις ταχύτητας και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Αυτό το επιτυγχάνει με την εφαρμογή μοναδικών καινοτομιών στον σχεδιαστικό-ναυπηγικό τομέα, όσο και στην σταθερή μακροχρόνια χρήση υλικών παραγωγής υψηλών προδιαγραφών.

Χαρακτηριστική είναι η πολιτική σχεδίασης νέων μοντέλων της εταιρίας που βασίζει το αρχικό στάδιο κατασκευής στην δημιουργία πειραματικών και αγωνιστικών μοντέλων, με χτίσιμο νέων δυναμικών γαστρών με υψηλό κατασκευαστικό κόστος, απόλυτα πρότυπης ναυπηγικής σχεδίασης του ίδιου του ιδρυτή της εταιρίας, κύριου Πέτρου Καπλερή. Τα μοντέλα αυτά «μπαίνουν» στην standard παραγωγή εφόσον έχουν επιτύχει το στόχο κατασκευής τους σε σκληρές και συνήθως μακροχρόνιες δοκιμές, ο οποίος στόχος είναι πάντα το απόλυτο αποτέλεσμα.

Κατασκευάζεται μία πλήρης γκάμα μοντέλων με μήκη από 3,30 μέτρα εώς 10 μέτρα, που αριθμούν τα 14 μοντέλα μέσα σε 18 χρόνια παρουσίας της εταιρίας στον χώρο.

Σειρά TL: TL 330, TL 450
Σειρά ΜΑΧ: MAX 500, MAX 530, MAX 570
Σειρά ΠΗΓΑΣΟΣ: P20, P23, P27
Σειρά SPORT: S 22, S24 (open, cabin)
Σειρά CORSAIR:C29,C31, C33 (tourism, sport, επαγγελματικό).
Σειρά WORK 33 , 36
Σειρά MILITARY 27, 33, 41, 44

Τα μοντέλα αυτά απευθύνονται σε κάθε φίλο της θάλασσας, σε ψαροτουφεκάδες, σε επαγγελματίες, σε λάτρεις της θάλασσας και της δράσης και προσφέρουν ταξίδια με την ασφάλεια και την σιγουριά που παρέχει η μοναδική και κορυφαία TOP LINE.

Περισσότερες πληροφορίες:
TOP LINE – ΚΑΠΛΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ
ΠΑΡΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΕΚΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
19004 ΣΠΑΤΑ, ΑΤΤΙΚΗ
ΤΗΛ: 210-6025515
e-mail:topline@topline.gr
http://www.topline.gr

MOTOCRAFT Α.Ε.
Η εταιρεία MOTOCRAFT AE σε συνεργασία με την SEASTAR USA (πρώην TELEFLEX MARINE) υποστηρίζοντας την ομάδα Rib Αdventure αλλά και την προβολή της χώρας μας θα εξοπλίσει το σκάφος της αποστολής με το πιο αξιόπιστο υδραυλικό τιμόνι της αγοράς.

Συγκεκριμένα το σύστημα θα αποτελείται από τους νέους κυλίνδρους TOURNAMENT II (έναν για κάθε κινητήρα) οι οποίοι σε συνδυασμό με την βαρέως τύπου ρυθμιζόμενη μπάρα προσφέρουν την πιο ασφαλή και αξιόπιστη λύση για ένα τέτοιου είδους εγχείρημα.

Ακόμα, φροντίζοντας για την άνεση των χειριστών το σύστημα θα συνοδευτεί με την ηλεκτρική υποβοήθηση Seastar Power Assist που έκτος από την ακρίβεια στον χειρισμό προσφέρει την απαραίτητη άνεση για την πραγματοποίηση ενός ταξιδίου 3500 μιλίων.

Καλή επιτυχία.

ΓΙΑ ΤΗΝ MOTOCRAFT
Η εταιρεία MOTOCRAFT ΑΕ είναι πρωτοπόρος στους κινητήρες θαλάσσης, στα συστήματα πρόωσης - διεύθυνσης και στον ναυτιλιακό εξοπλισμό.Η αφοσίωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, την παροχή ποιοτικών προϊόντων σε συνδυασμό με την εξειδίκευση και τεχνογνωσία είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την MOTOCRAFT ΑΕ στην Ελληνική αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες:
MOTORCRAFT A.E.

BMtech
Η Εταιρεία μας, BMTECH, επίσημος αντιπρόσωπος της FLIR SYSTEMS, υποστηρίζοντας την αποστολή Hellas – Azores «Crossing the Mediterranean Sea and the Atlantic Ocean» της ομάδας Rib Αdventure με ιδιαίτερη χαρά θα εξοπλίσει το σκάφος της αποστολής με μία θερμική κάμερα NAVIGATOR II Static.

Η θερμική κάμερα προσφέρει ασφάλεια και απόλυτη ορατότητα στο απόλυτο σκοτάδι τη νύχτα αλλά και την ημέρα κόντρα στον ήλιο. Η αποστολή θα μπορέσει μέρα και νύχτα να έχει όσο το δυνατόν ασφαλή ναυσιπλοΐα. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα νυχτερινής όρασης που απαιτούν χαμηλό ποσοστό φωτός για να παράγουν εικόνα, η θερμική κάμερα δεν χρειάζεται καθόλου φως. Διακρίνει εξαιρετικά μικρές διαφορές θερμοκρασίας που μετατρέπονται σε εικόνα βίντεο πραγματικού χρόνου το οποίο θα επιδειχθεί σε οθόνη με υποδοχή βίντεο (video input). Οι θερμικές κάμερες παρέχουν ζωντανή, υψηλής ποιότητας, καθαρή θερμική εικόνα σε οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές συνθήκες, πλήρες σκοτάδι, αντίξοες καιρικές συνθήκες ακόμα και μέσω καπνού και ελαφριάς ομίχλης νύχτα και μέρα. Θεωρείται ένα απαραίτητο εργαλείο που προσφέρει ασφάλεια σε μία αποστολή σαν αυτή.

Επιπλέον, θα παραχωρηθεί το μετεωρολογικό πρόγραμμα, Bonito MeteoCom 6 Internet Edition. Το πρόγραμμα (Software) Bonito – MeteoCom 6 Internet Edition θα εγκατασταθεί σε έναν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του πληρώματος. Το πλήρωμα θα έχει τη δυνατότητα στο τελευταίο σημείο όπου υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (Πορτογαλία) να ανανεώσει την 7-ημερη πρόγνωση ώστε να έχει μετεωρολογική ενημέρωση καθόλη τη διάρκεια του ταξιδίου και κατά το πέρασμα του σκάφους από την Πορτογαλία στις Αζόρες όπου δεν υπάρχει διαρκής κάλυψη δικτύων. Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα συνεχής μετεωρολογικής ενημέρωσης μέσω Διαδικτύου, παγκόσμια 7-ήμερη πρόγνωση καιρού με αναλυτικούς χάρτες και δορυφορικές εικόνες. Οι πληροφορίες που κατεβάζετε από το Διαδίκτυο απεικονίζονται σε αληθινό χρόνο μέσω μεταβαλλόμενης εικόνας (animation) και υπάρχει δυνατότητα εστίασης στο σημείο ενδιαφέροντος.

Οι ακόλουθες συνδυαστικές πληροφορίες έχουν τη δυνατότητα να επιδειχθούν:

 • Το ύψος και η κατεύθυνση των κυμάτων επιδεικνύονται με μια γραμμή διαφορετικού χρώματος για να επιδειχθούν καθαρά οι ζώνες κινδύνου.
 • Δύναμη και κατεύθυνση ανέμου. Τα βέλη του ανέμου έχουν τη δυνατότητα να απεικονίζονται με διαφορετικό χρώμα ώστε να επιδεικνύουν τη διαφορά έντασης του ανέμου.
 • Θερμοκρασία
 • Θερμοκρασία θαλάσσης
 • Υγρασία (%)
 • Bροχή, μπουρίνι, χιόνι
 • Σύννεφα

Ευχόμαστε καλό, ασφαλές ταξίδι και καλή επιτυχία στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια την οποία με μεγάλη ευχαρίστηση στηρίζουμε!

Μια προσπάθεια που προβάλει την χώρα μας που τόσο το χρειάζεται.

Η Εταιρεία μας, BMTECH, επικεντρώνεται σε προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας όπως:

 • Θερμικές κάμερες (για ναυσιπλοΐα και ασφάλεια μέρα και νύχτα).
 • Συστήματα εντοπισμού και αναγνώρισης σε πραγματικό χρόνο τον tenders, jet-skis.
 • Συστήματα πλοήγησης με αναλυτικούς χάρτες(C-Map, Navionics, Maptech, και χάρτες σε μορφή .jpeg), ραντάρ, βυθόμετρο, δυνατότητα προηγμένης παρακολούθησης όλων των οργάνων του σκάφους. Το σύστημα επιτρέπει τον έλεγχο και την παρακολούθηση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή των μηχανών, γεννητριών, αντλιών, ψύξης, ηλεκτρικών και υδραυλικών συστημάτων κ.λπ.
 • Ειδικά σχεδιασμένο hardware.
 • Οθόνες υψηλών προδιαγραφών (εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και customized) κατάλληλες να καλύψουν όποια ανάγκη ή επιθυμία του πελάτη και οθόνες πολλαπλών χρήσεων.
 • Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) με υποστήριξη για IPAD, IPHONE, ANDROID για ζωντανή μετάδοση, χειρισμό καμερών PTZ και χειρισμό ψηφιακών επαφών (I/0).
 • Μετεωρολογικό πρόγραμμα με 7-ήμερη πρόγνωση καιρού με αναλυτικούς χάρτες και δορυφορικό φωτογραφικό

Η BMTECH, είναι επίσημος αντιπρόσωπος των οίκων FLIR SYSTEMS INC., FREETECHNICS B.V. (member of Imtech N.V.), GLOBAL MARINE TRACKING SYSTEMS S.L. (SEETRAC) και ΒΟΝΙΤΟ για την Ελλάδα και συνεργάζεται με άλλους οίκους του εξωτερικού και εσωτερικού.

Σκοπός της Εταιρείας μας είναι εκτός από την πώληση των προϊόντων να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες μας στην εγκατάσταση και στο after sales service.

Επιπλέον υπάρχει πάντα η δυνατότητα να γνωρίσετε με ζωντανή επίδειξη λειτουργίας (live demo) τις δυνατότητες που μπορούν να σας παρέχουν τα θερμικά συστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες:
BMtech
Γλάδστωνος 8, 106 77 Αθήνα, Τηλ: 210-3805107, Fax: 210-3819871,
E-mail: info@bmtech.gr,
Website: www.bmtech.gr

Viotap
Η εταιρεία Viotap - Aφοί Τυλιγάδα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως θα αναλάβει τη σχεδίαση και την κατασκευή των τεντών πλεύσης και ύπνου του Corsair 31, του σκάφους που θα χρησιμοποιηθεί στην αποστολή Hellas-Azores 2014.

Χαρακτηριστικά, η εταιρεία ανακοίνωσε: «H εμπειρία που έχουμε συσσωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια μάς παρέχει τη γνώση και τη δυνατότητα ώστε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε μια ''ειδικής αποστολής'' τέντα πλεύσης, η οποία θα επιτρέψει στο πλήρωμα να πραγματοποιήσει το μεγάλο πέρασμα στον Ατλαντικό ωκεανό, με περισσότερη άνεση και ασφάλεια».

Η Viotap - Αφοί Τυλιγάδα Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της ταπετσαρίας και του εξοπλισμού σκαφών αναψυχής, ιστιοπλοϊκών και κότερων ήδη από το 1964, συμπληρώνοντας εφέτος 50 χρόνια υπηρεσίας στη συγκεκριμένη αγορά.
Σχεδιαστικά και τεχνικά, η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στον τομέα των ταπετσαριών, εντάσσεται στις κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις του είδους και είναι διαπιστευμένη κατά το Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2000 πιστοποιημένο από τον φορέα Τϋν Hellas A.E.
Η Viotap δραστηριοποιείται κυρίως στην παραγωγή μαξιλαριών, καθισμάτων, ναυτικών ταπετσαριών και επενδύσεων, τεντών (ηλίου, πλεύσης, τεντών-δωματίων κ.ά.), καλυμμάτων προστασίας και συναφούς εξοπλισμού για σκάφη αναψυχής.

Από πολύ νωρίς, η εταιρεία επεκτάθηκε δυναμικά στην εισαγωγή και διάθεση ειδικών υλικών και προϊόντων τόσο για τη ναυτική αγορά, όσο και για την ευρύτερη αγορά κάθε είδους ταπετσαριών.
Έτσι, σήμερα αντιπροσωπεύει στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά τους κορυφαίους οίκους σε προϊόντα όπως ναυτικά υφάσματα, δερματίνες επίπλων, εξαρτήματα εφαρμογών, αξεσουάρ σκαφών - όλα υψηλής ποιότητας και ειδικών προδιαγραφών - αλλά και σε κάθε είδος και υλικό που αναβαθμίζει καθοριστικά την ποιότητα των τελικών προϊόντων της.
Πιο συγκεκριμένα, η Viotap αντιπροσωπεύει τους οίκους Boltaflex, Nautolex (δερματίνες Αμερικής), Sunbrella (ακρυλικά υφάσματα), Serge Ferrari (υφάσματα PVC - σίτες - δερματίνες), Paskal (φερμουάρ), Dot (εξαρτήματα εφαρμογών), Coats (κλωστές), Achilles (ζελατίνες), Strataglass (υαλοδιαυγή φύλλα).

Η εμπειρία της εταιρείας στο χώρο, σε συνδυασμό με τη χρήση των καλύτερων υλικών αλλά και τη συνεχή ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού της εξοπλισμού, εγγυάται στους πελάτες της την παραγωγή και προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Πάγια πολιτική της εταιρείας είναι η συνεχής επικοινωνία με τον πελάτη και η μέριμνα για μια δημιουργική συνεργασία μαζί του. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συνεχής, ενεργή εξυπηρέτηση του πελάτη και μετά την πώληση των προϊόντων που προσφέρει.

Περισσότερες πληροφορίες:
Viotap - Aφοί Τυλιγάδα,
Τηλ. 210-2465510, 210-2461262,
www.viotap.com

Eval
Η EVAL υποστηρίζει την ομάδα Rib Adventures.
Η EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος Α.Β.Ε.Ε. από το 1976 δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία ναυτιλιακών καταναλωτικών ειδών, αξεσουάρ σκαφών και σωστικών μέσων.

Η εταιρεία έχει διασφαλιστεί με το πιστοποιητικό ποιότητας ISO – 9001:2008 ενώ τα προϊόντα που παράγει συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγκρίσεις (SOLAS 74, LSA Code- SOLAS 96/98/ EC, IMO MSC.200(80) IMO MSC.207(81).

Η εταιρεία στο εργοστάσιό της παράγει μία μεγάλη ποικιλία σωστικών μέσων και αξεσουάρ ενώ η γκάμα των προϊόντων της ξεπερνά τους 6.000 κωδικούς. Περιλαμβάνει τα ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ NEPTUNE, τις 4χρονες ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ PARSUN που συνδυάζουν αξιοπιστία και χαμηλή κατανάλωση καυσίμων, συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και φέρουν εγγύηση 24 μηνών και τις ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ προπέλες TURNING POINT που έχουν εγγύηση εφόρου ζωής για τον αφαλό και εγγυόνται υψηλές επιδόσεις λόγω της σχεδίασης τους. H EVAL διαθέτει στην αγορά προϊόντα της POLYFORM, RULE, TMC, JABSCO, 3M, ATTWOOD, PRETECH, MZ ELECTRONICS, TECNOSEAL, BLUE MARINE, RIVIERA, MAVI MARE, MARCO και όλων των γνωστών εταιρειών.

Η γκάμα των προϊόντων διανέμεται σε όλη την Ελλάδα ενώ η εταιρεία έχει πολυετή και δυναμική εξαγωγική δραστηριότητα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Ρωσία, Βαλτική, Μέση Ανατολή, Αραβικά Εμιράτα, στην Αυστραλία, Καναδά.

Περισσότερες πληροφορίες:
EVAL Ε. Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ,
www.eval.gr
sales@eval.gr
Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871.

Trezos MARINE
Η εταιρεία TREZOS MARINE, επίσημος αντιπρόσωπος των εταιριών SOLASSCIENCE, CMC και TK SILPAR υποστηρίζοντας την αποστολή στις Αζόρες εξοπλίζει το σκάφος με τα υδραυλικά φλαπς της BENNETT ST16 με το αντίστοιχοψηφιακό τριμόμετρο.

Συγχρόνως, γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια στη θάλασσα, ενισχύει τη στήριξη των κινητήρων στον καθρέφτη με πλάκες ένωσης άνω βιδών. Παράλληλα, εφοδιάζει το σκάφος με εξαρτήματα που ξεχωρίζουν τόσο για τη χρησιμότητα όσο και για την ποιότητα τους (πλαφονιέρες, ανοξείδωτα, δέστρες,…).

Η εταιρεία σας εύχεται καλή επιτυχία και υπόσχεται να είναι κοντά σας παρέχοντας την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη!

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: SOLAS - Προπέλες για όλους τους κινητήρες

CMC - Powerlift, trim, μπρακέτα
TK SILPAR - Χρώματα μηχανών, υλικά επισκευής, καθαριστικά

Αντιπρόσωπος : TELEFLEX / SEASTAR SOLUTIONS – υδραυλικά τιμόνια, ντίζες
FSE ROBLINE - σχοινιά ιστιοπλοΐας
SCEPTER - ντεπόζιτα βενζίνης
PACER - καλώδια
KING STARBOARD - πολυμερές υλικό για διάφορες κατασκευές

Περισσότερες πληροφορίες:
Trezos Marine
www.trezos-marine.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ: Αθηνάς 30, Τ.Κ. 105 51 – ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210-3250227, 210-3254552 Fax: 210-3219483
e-mail: jts@otenet.gr
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Λεωφ. Αθηνών 212, Τ.Κ. 10442 ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210-5155680, 210-5155690 Fax: 210-5155652
e-mail: info@trezos-marine.gr

Warning S.A.
Η εταιρεία Warning A.E. είναι υπερήφανος χορηγός της σύγχρονης «Οδύσσειας» HELLAS – AZORES 2014!

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνουμε τη χορηγία δύο υδατοπαγίδων S2-400, όπως άλλωστε πράξαμε και το 2004, στη μεταφορά της Ολυμπιακής Σημαίας από το Θωμά Παναγιωτόπουλο στις Ηράκλειες Στήλες στο Γιβραλτάρ.

Με τιμή

Μιχάλης Φαχίδης
www.warningsa.com

Ελισσαίος Χαλδεάκης
Ο Ελισσαίος Χαλδεάκης, (ηλεκτρολόγος σκαφών – τεχνικός τηλεπικοινωνιών και δικτύων) φίλος των σκαφών αναψυχής και των θαλασσινών ταξιδιών, χαιρετίζει το μεγάλο ναυτικό εγχείρημα «HELLAS-AZORES 2014» των 3.500 ναυτικών μιλίων.

Για την καλύτερη παρακολούθηση αυτού του μεγάλου εγχειρήματος αλλά και για την ασφάλεια ανθρώπων και σκάφους, παραχωρεί συσκευή εντοπισμού θέσης GPS-GSM (tracker).

Πρόκειται για συσκευή που καταγράφει σε πραγματικό χρόνο την πορεία του σκάφους και παρέχει πληροφορίες:

 • θέσης (γεωγραφικό στίγμα)
 • ταχύτητας (κόμβοι)
 • κατεύθυνσης (πορεία)

Η συσκευή διαθέτει:

 • ενσωματωμένη μπαταρία 6Αh, με μέγιστο χρόνο αναμονής (εκτός φόρτισης) 60 ημερών
 • ενσωματωμένες αλλά και εξωτερικές κεραίες GPS GSM
 • αισθητήρα κραδασμών
 • μικρόφωνο ακρόασης του περιβάλλοντος χώρου
 • μπουτόν έκτακτης ανάγκης SOS, που στελνει στοιχεια μεσω SMS ή GPRS σε προεπιλεγμένους αριθμούς κινητού τηλεφώνου.

Υπάρχει η δυνατότητα για ληψη στοιχείων on-demand μέσω SMS, θέσης (link χαρτών google), ταχύτητας, κατεύθυνσης, ή real-time μέσω GPRS, με εφαρμογή που συνοδεύει την συσκευή.

Εναλλακτικά, δίνεται και αντίστοιχη δυνατότητα σε web server του κατασκευαστή.

Στην περίπτωση που η λήψη του GPS της συσκευής είναι χαμηλή ή αδύνατη, η συσκευή στέλνει το τελευταίο στίγμα της θέσης, με την αντίστοιχη ημ/νια και ώρα καθώς και το τρέχων στίγμα που βρίσκεται, υπολογισμένο από το GSM δίκτυο του παρόχου της κινητής τηλεφωνίας που λειτουργεί (Location Base Service).

Στις επιπλέον δυνατότητες του GPS – GSM tracker, είναι η ειδοποίηση μετακίνησης από σημείο ακινητοποίσης (security position alarm), γεωγραφικών ορίων (geofence alarm), καθώς και ορίου ταχύτητας που μπορεί να ορίσει ο χρήστης (speed limit alarm).

To GPS – GSM tracker διαθέτει ενσωματωμένο ισχυρό μαγνήτη, για σταθερή τοποθέτηση σε μεταλλικές επιφάνειες, καθώς και καλωδίωση με ρελέ διακοπής ηλεκτρικού κυκλώματος, μέσω εντολής sms (πχ διακοπή λειτουργίας αντλίας βενζίνης ενός οχήματος με σκοπό την ακινητοποίηση του).

Το GPS – GSM Tracker, διαθέτει υποδοχή κάρτας μνήμης micro sd για την αποθήκευση δεδομένων, όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο GPRS. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, για την καταγραφή δεδομένων κατά το πέρασμα του σκάφους από την Πορτογαλία στις Αζόρες, όπου δεν υπάρχει διαρκής κάλυψη δικτύων GSM.

Όταν το σκάφος βρεθεί ξανά εντός κάλυψης δικτύου, το GPS – GSM tracker - μέσω περιαγωγής - θα αποστείλει τα αποθηκευμένα δεδομένα στο web server, σύμφωνα με τις αρχικές ρυθμίσεις.

Πρόκειται για μία χορηγία που προσφέρει ασφάλεια καθώς διατηρεί συνεχώς επαφή με τη θέση του σκάφους.

Περισσότερες πληροφορίες:
Ελισσαίος Χαλδεάκης
email: elisseos.x@gmail.com
Mobile: +30 6976446808

Theodoridis Bros
H Mercury textiles group – Theodoridis bross υποστηρίζοντας την ομάδα Rib Adventure αλλά και την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό αναλαμβάνει τη σχεδίαση και την κατασκευή του ρουχισμού του πληρώματος με τα πλέον ποιοτικά υλικά.

Η γνώση και η εμπειρία που έχουμε συσσωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε τον κατάλληλο και ιδιαίτερα ανθεκτικό ρουχισμό ώστε να διευκολύνει το πλήρωμα στο τεράστιο αυτό εγχείρημά τους.

Επικοινωνία:
mercury.am@merctext.gr

Fast Copy and Print
Η εταιρεία Fast Copy and Print με μεγάλη χαρά αναλαμβάνει τη σχεδίαση και κατασκευή του έντυπου διαφημιστικού υλικού του HELLAS - AZORES 2014 (αυτοκόλλητα, μπάνερ, σημαίες κ.λπ).

Ιστοσελίδα: www.fastcopy.gr

Drakos Digital
Η Drakos Digital οι επίσημοι διανομείς GoPro Ελλάδας και Κύπρου, των καλύτερων καμερών δράσης στον κόσμο, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την χορηγία του Hellas –Azores «Crossing the Mediterranean Sea and the Atlantic Ocean» το οποίο θα λάβει χώρα από τις 25 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου 2014.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα πραγματοποιείται για πρώτη φορά στα χρονικά από μία ομάδα, η οποία αποτελείται από τρείς έμπειρους δημοσιογράφους του ελληνικού ναυτικού τύπου με εξειδίκευση στα φουσκωτά σκάφη και τους εξωλέμβιους κινητήρες.

Στόχος τους να διασχίζουν την Μεσόγειο με ένα φουσκωτό 9 μέτρων με αφετηρία τον Αθήνα και τελικό προορισμό τις Αζόρες στον Ατλαντικό Ωκεανό!

Σκοπός της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι να προμηθεύσουμε το πλήρωμα της αποστολής το καλύτερο δυνατό υλικό κινηματογράφησης με τις τελευταίες κάμερες GoPro Hero 3+ Black Edition καθώς και διάφορα αξεσουάρ στήριξης τα οποία θα διευκολύνουν την καθημερινή καταγραφή του όλου εγχειρήματος.

Drakos Digital Team

ΜΑΡΑΤΟΣ
Η επιχείρηση «ΑΡΑΤΟΣ» ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στον χώρο των Ναυτιλιακών ειδών απο το 1907 στην θεσσαλονίκη, και διατηρείται εώς και σήμερα απο την Τέταρτη γενιά Μαράτων.

Ένας απο τους διαδόχους είναι και ο Λεωνίδας Μαράτος που είναι εξειδικευμένος εδώ και δεκαετίες στον Ναυτιλιακό τομέα, ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση στηρίζει αυτή την πολύ δύσκολη αποστολή μας HELLAS - AZORES.

Value of Trust
Ο Νίκος Κεχρής, λάτρης και ο ίδιος των ταξιδιών της θάλασσας, έχοντας νοιώσε την απεραντοσύνη της, χαιρετίζει το μεγάλο ναυτικό εγχείρημα «HELLAS-AZORES 2014» των 3.500 ναυτικών μιλίων.

Εκφράζει τον θαυμασμό του για το πάθος, την τόλμη και την μεθοδικότητα των μελών της αποστολής. Είναι ο ίδιος προσωπικά και το Ασφαλιστικό του Γραφείο, αρωγός στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Value of Trust
Insurance Service

Νίκος Κεχρής

ΜΟΝΩΣΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΒΕΕ
Η ΜΟΝΩΣΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΒΕΕ - βιομηχανία παραγωγής θερμομονωτικών υλικών και υλικών συσκευασίας από διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) - με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την υποστήριξή της σε αυτό το ταξίδι ορόσημο για το θαλάσσιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το πλήρωμα αποτελείται από πολύ έμπειρους ανθρώπους σε τέτοιου είδους αποστολές και θα επιχειρήσει να ταξιδέψει από την Ελλάδα στις Αζόρες.

Η ΜΟΝΩΣΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΒΕΕ αναζητά πάντα τη μέγιστη απόδοση από τα παραγόμενα προϊόντα της, συνεπώς το να συνδράμει ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι ορόσημο, είναι μέσα στη φιλοσοφία της.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.monosisyskevasia.gr

Technava
Η Technava s.a. η οποία αντιπροσωπεύει τα προιόντα της Lowrance στην Ελλάδα μας παραχώρησε όλο τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό του σκάφους.

Navarino
Η Navarino μας παραχώρησε δύο δορυφορικά τηλέφωνα.

...keep Ribbing!                

gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more